2. april 2020
Magnus Kristiansen

En krevende tid

Etter å ha vært i bransjen i 20 år, har jeg ikke opplevd en mer krevende tid enn akkurat nå. Byrået som jeg har bygget sammen med dyktige kollegaer gjennomgår sin tøffeste prøvelse, og vi må tenke nytt.

Det er en vanskelig og annerledes tid med store utfordringer for mange på grunn av covid-19. Vi gjør alle en felles dugnad for våre medmennesker. Men vi blir satt på prøve, og utfordret til å tenke helt annerledes enn vi gjorde i går.

Digital læringskurve

Jeg leser om selskap som har forsøkt å digitalisere seg i mange år, som nå klarer det sammen på kort tid fordi de må. Flere og flere viser at de er smarte og løsningsorienterte i en svært vanskelig tid. Mat fra de lokale restaurantene levert hjem, «drive thru» varelevering på butikkene, digitale utstillinger fra smarte kunstnere og interaktive digitale seminar er blant noen tiltak som tvinges frem. Vi blir digitalisert med en bratt og nødvendig læringskurve.

Flere aktører viser frem sine produkter på smarte digitale plattformer. Vi samhandler på Teams rundt kjøkkenbordet med lekser, lærere, kollegaer og kunder, og vi deltar på digitale seminar og foredrag helt naturlig. Alt i løpet av 2-3 uker. Utrolig.

Å tenke nytt

Flere av våre kunder har satt sine oppdrag på vent. De har det tøft, og mange har mistet sitt kundegrunnlag. Det er utfordrende. Samtidig har vi kunder som blir tvunget til å tenke nytt, som må være omstillingsdyktige og utfordre gamle systemer. Heldigvis er vi godt trent til å tenke «utenfor boksen». Det kommer godt med i samhandling med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er i tillegg godt vant med å jobbe hjemmefra slik at overgangen ikke er så stor som den kunne ha vært, men vi savner så klart direkte kontakt med kollegaer og kunder. 

Forsiktig optimisme

De siste dagene opplever jeg en sakte endring, og forsiktig optimisme i markedet. Det har ført til nye bestillinger fra flere av våre kunder. Til og med nye kunder har kommet til. Det er vi svært glade for. Vi er stolte av å være topptrente kreative fagfolk som evner å tenke nytt sammen med våre kunder i en svært utfordrende tid.

Det skal gå bra

Jeg vil rette en stor takk til våre trofaste og herlige kunder, men også til mine dyktige kollegaer som gjør The Pitch til det fantastiske byrået det er. Sammen skal vi komme oss gjennom denne vanskelige og ganske spesielle tiden.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste. Nøl ikke med å ta kontakt med oss, vi er her for deg.

Kreativ hilsen fra Magnus Kristiansen, byråleder

 

Magnus Kristiansen

+47 936 67 936
Send mail


Om oss