15. desember 2019
Vidar Solbrekke

Julehilsen fra 7. far i huset

Selv om en gjør vurderinger og sjekker av gjennom året, bli det noe spesielt når en nærmer seg årsslutt. Og nå når en har godfølelsen, så er det nesten godt å se seg litt tilbake og ta en oppsummering. Så er det snart jul, en tid som står høyt hos meg på mange måter. Tid for refleksjoner og takknemlighet.

Julebord og 70 årsjubileum i Poznan

Som regel når en møter folk en kjenner, kommer en jo innom jobbsituasjon og hvordan bedriften går. Jeg er satt sammen på den måten at når dette spørsmålet kommer, selv om det pleier å være stilt som et forholdsvis kort spørsmål, så rekker jeg å kjenne på følelsen. Den følelsen består av stor glede, tilfredshet og en smule stolthet! Og svaret mitt, vil jeg også gi deg, som leser nå. Du skjønner, svaret er ingen frase! For meg, og ja jeg vet at det gjelder mine kollegaer også, for jeg kan si at vi kjenner hverandre så godt, så er det en felles opplevelse.

Noen år tilbake..

Først tar jeg dere med noen år tilbake, til 2015 da vi med feiring brask og bram presenterte oss som byrå, med nytt navn og ny logo, selvfølgelig, The Pitch Reklamebyrå. Det var spennende, og for å være ærlig så hadde vi ikke kjennskap til alt vi skulle legge til rette og jobbe oss gjennom for å stå der vi gjør nå. Jeg tenker, det var helt greit. Noen ganger må en ta noen skritt uten å kjenne til de neste. Være litt vågal.

Intreprenørskap

Vårt firmas og ansattes utvikling, med interne egne ressurser, det er krevende og har sin kostnad. Men takket være dyktige medarbeidere og en god egenkapital, så har dette latt seg gjennomføre!
Firmaets røtter som er fra 1949, da firmaet het Kopisentralen og i 1975 ble AS, har stadig vært i utvikling til der vi er i dag, 70 år etter, i drakten The Pitch Reklamebyrå AS. I utviklingsårene 2017 og 2018 måtte vi tåle å se røde tall.

Så budsjetteres og planlegges 2019 med utsikter som er GRØNNE!  Det er en så utrolig god følelse å se det vi ser nå, at vi er der vi skal, og bør være, i en sunn drift med overskudd!
Det er derfor det blir mye gode følelser når jeg kan svare på spørsmålet jeg innledet med.

Jeg er kjempeheldig som får jobbe sammen med dyktige arbeidskollegaer og venner. Alle sammen har vært med på innovasjon og utvikling til der vi er nå. Utfordringene vi har, er utfordringer som vi er så heldige å bli gitt av våre kunder, våre samarbeidspartnere, som gjør at vi har spennende og givende arbeidsdager.

Kunden viktig for oss!

Du med firma, forening, kommune, fylke, ja den samarbeidspartner du er for oss, du betyr så utrolig mye! At du har gitt oss tillitt og ser at vi har noe å tilføre deg og ditt arbeid/arbeidssted, er vi så glade for. Vårt mål og motto er at vi skal levere så godt at du skal «elske» å anbefale oss videre til andre.
Da blir samhandling, samarbeid, utvikling, kreativitet og mye annet snadder, gode dager! En glede!

The Pitch

Vi fortsetter å brette opp erma

På vegne av oss 16 ansatte, deriblant firmaets nye lærling, vil vi jobbe videre i 2020 for at du skal oppleve oss som en god samarbeidspartner. Vi gleder oss til nytt år og nye utfordringer.

Så får det bli noen dager nå, i jula, romjul og nyttårshelg, hvor arbeid får komme i en annen rekke. Jeg er så heldig å kunne tenke slik. Samtidig vet jeg at mange må holde samfunnet i sving og er takknemlig for dem. Jeg håper at du kan nyte fridager i julen og nyttårsfeiring, kjenne roen og la tankene fylles av det som godt er!

God jul og riktig godt nytt år!
Hilsen Vidar

Vidar Solbrekke


Send mail


Om oss