Personvern

Personvernerklæring for The Pitch Reklamebyrå

 

1. Personopplysninger som lagres
Vi lagrer adferdsmønster i verktøyet Google Analytics på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Les mer om lagring av opplysninger under pkt. 4.

2. Formål med behandlingen
The Pitch kan behandle personopplysninger for å:
• Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg
• Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser
• Kunne kontakte deg, for eksempel hvis du har registrert deg som abonnent på nyhetsbrevet vårt
• Gjøre tjenestene våre bedre
• Gjøre rapporteringen vår bedre

3. Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.
Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

4. Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din interesse eller ditt kjøp. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).
The Pitch bruker Google Analytics for å analysere bruken av The Pitch sine nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies) for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet.
Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

5. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere som f. eks ved postgang, transport, komplettering av våre tjenester og produkter.

Google kan også overføre informasjonen (pkt. 5) til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har. Dette er spørringer som er laget av en bruker til en ekstern tjenesteleverandør. Til tross for at disse spørringene ikke setter noen cookies, kan de fortsatt overføre informasjon til tredjepart. Google Analytics foretar tredjepartsspørringer.

6. Sletting av personopplysninger
En registrert kunde hos The Pitch er lagret i vårt arkiv. Kunden kan selv be om å bli slettet.

7. Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Du har også rett, uten omkostninger, til å motta utskrift av Personopplysningene som behandles.

8. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål om personvernerklæringen og bruk av cookies: post@thepitch.no

The Pitch Reklamebyrå AS
Brogata 6, 1608 Fredrikstad