Finnmark Fylkeskommune

Grafisk design

Finnmark Fylkeskommune
Finnmark fylkeskommune ligger lengst nord og lengst øst i landet og er det fylket som har størst areal (49.000 kvadratkilometer) men også færrest innbyggere av alle fylkene i Norge med sine ca 75.000 innbyggere. Totalt består fylkeskommunen av 19 kommuner. Samferdsel er en av mange viktige oppgaver for Finnmark Fylkeskommune og i den forbindelse er det også Fylkeskommunen har det overordnede ansvaret for å organisere og finansiere skoleskyssen. De fleste innbyggerne i Fredrikstad har sikkert besøkt hjemmesiden deres som er ffk.no.

Skoleskyssbrosjyre for Finnmark Fylkeskommune
Finnmark Fylkeskommune ønsket å utvikle en brosjyre brosjyre som skulle distribueres til alle elever i fylket. Målgruppen er primært elever/foresatte, men også skolene/lærerne er viktig å nå med ny og oppdatert informasjon om skoleskysstilbudet.

I denne forbindelse vant The Pitch oppdraget med å utvikle en tidsriktig brosjyre, både digital og analog, som skulle distribueres til hele fylket. Brosjyren måtte også være både på norsk og samisk. Resultatet ble en lekker og fargerik brosjyre med en smart oppdeling i form av faner som gjør trykksaken enklere å finne frem i enn en vanlig brosjyre.

 

Skoleskyssbrosjyre til alle elever, foresatte, lærere og skoler i Finnmark Fylkeskommune.

Skoleskyssbrosjyre til alle elever, foresatte, lærere og skoler i Finnmark Fylkeskommune.