Canon Norge

Kampanjeside

Canon Norge
Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet.
Canons produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Med mer enn 330 spesialiserte medarbeidere og en årlig omsetning på halvannen mrd. kroner er Canon Norge en sterk aktør på markedet for digital imaging.

Canon on Tour
Med arrangementet Canon on Tour vil Canon gi sine profesjonelle kunder innen film- og TV-produksjon ny inspirasjon og informasjon, samt kjøre svært gode priser gjennom hele uken. Oppdraget til The Pitch er å utarbeide markedsføringen av kampanjen gjennom vårt crossmedia-system Handshakes, fra invitasjoner i ulike kanaler til kampanjeside med påmelding og innhenting av kundeinfo. Hovedtriggerne er seminar med store bransjenavn, samt at man kan vinne eksklusivt fotoutstyr.

Dette betyr at Canon har full kontroll på utsendelser, påmeldinger, respons, behov og andre elementer som er kritisk før et stort arrangement. For et av arrangementene gikk påmeldingene over all forvetning, noe som førte til at Canon måtte bytte lokaler med større kapasitet. For hvert arrangement ser vi at responsen øker ved å benytte kampanjekonseptet Handshakes fremfor å benytte tradisjonelle markedsføringsmetoder.

Canon er meget godt fornøyd med antall påmeldte og oppmøtte så langt og vil kjøre arrangementet fremover hos nye forhandlere over hele Norden med The Pitch som ansvarlig for markedsføringen.