Østfold kollektivtrafikk

Webdesign

Kort om Flexx
Flexx er en tjeneste fra Østfold Kollektrivtrafikk. Dette er bestillingstrafikk og inngår som del av det ordinære kollektivtilbudet i Østfold. Men, Flexx er ikke som en vanlig busstur selvom du betaler kun busspris. Flexx er delt opp i flere ulike tilbud som varierer fra kommune til kommune avhengig av behovet. Noen steder brukes Flexx til å transportere de med nedsatt bevegelsesevne (Flexx TT), mens Flexx Natt er et tilbud til alle mellom 16-24 for å komme seg trygt hjem natt til lørdag eller natt til søndag. Her finner du oversikt over de ulike tilbudene som finnes. The Pitch har utviklet visuell profil, navn, slagord og all markedskommunikasjon som har med Flexx siden oppstarten i 2011.

Hjemmeside for Flexx.no
Vi bestemte tidlig at Flexx måtte ha egen hjemmeside siden Østfold Kollektivtrafikk sine hovedsider kun er tilpasset pc/mac. For Flexx har vi utviklet en moderne og flott hjemmeside tilpasset alle enheter, det er store og delikate bilder og enkelt å manøvrere rundt på sidene. Spesielt siste punkt er viktig siden brukergruppen til Flexx består av alt fra ungdom som er født med mobilen i hånda til eldre som bruker pc en gang i måneden når de bestiller en tur med Flexx. Det er også integrert en blogg på siden som gjør den mer levende enn tradisjonelle statiske hjemmesider.

I samarbeid med GoMobile har det også blitt utviklet en innovativ bestillingsløsning som gjør bestilling av en tur enkel for alle brukere, man får SMS 15 minutter før man hentes og evt beskjed dersom det blir forsinkelser.

Sjekk ut hjemmesiden her

Flexx reiseplanlegger