Studiekatalog for Høgskolen i Østfold

Grafisk design

Høgskolen i Østfold
Høgskolen i Østfold (HiØ) er en av landets største høgskoler med ca 7000 studenter og 550 ansatte fordelt på studiestedene Halden og Fredrikstad. HiØ er en del av Oslofjordalliansen – et samarbeid mellom Høgskolen i Buskerud og Vestfold, og Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

Markedsføring mot nye studenter
For alle høgskoler er det viktig å være synlig og fremstå attraktive for studentene med profesjonelt markedsmateriell. The Pitch utviklet ny og moderne profil for Høgskolen i Østfold i 2015 og med denne som bakgrunn har vi laget ny studiekatalog som er trykket opp i 10.000 eksemplarer og distribuert til store deler av landet.

Studiekatalogen er laget i et hendig A5-format og med uthevede faner for hvert studieområde som gjør katalogen meget enkel å finne frem i. Dette øker brukervennligheten mange hakk. I tillegg har vi laget brosjyrer og foldere for utvalgte studier og messemateriell som bannere, messevegg og rollups.

Høgskolen i Østfold er en attraktiv høgskole som gjennom flere år har opplevd økning i antall søkere og nye studenter, her kan du følge dem på Facebook for å se hva som skjer.