Nye nettsider for Nordic Crane Kynningsrud

Hjemmeside, Webdesign

Kort om Nordic Crane Kynningsrud
Nordic Crane Kynningsrud har hovedkontor i Oslo og Gøteborg, og er markedsledende på Østlandet i Norge og i Vest-Sverige. Med stor kapasitet og høy kompetanse gjennomføres store og små prosjekter i hele Norge og Sverige. Totalt har Nordic Crane Kynningsrud ca 300 mobil- og lastebilkraner til tjeneste innenfor løft og spesialtransport.

Kynningsrud Gruppens fremste varemerke er den signalgrønne fargen. Det skal godt gjøres å ikke ha sett en av bilene deres langs den norske landeveien.

Løfter merkevaren med nye nettsider
Nordic Crane Kynningsrud ønsket å utvikle nye nettsider som var i tråd med dagens krav til brukervennlighet og tilrettelagt for bedre synlighet i søkemotorer. Store kraner og tunge løft av store ting er fascinerende. Den nye nettsiden er derfor utviklet med store, røffe bilder som både inspirerer og bygger merkevaren Nordic Crane Kynningsrud.

Den signalgrønne fargen til konsernet har også fått spille en viktig rolle på de nye nettsidene og skal straks gi alle besøkere et krystallklart inntrykk av hvor de er hen.

Sjekk ut de nye nettsidene her.