Norsk Varme

Innholdsmarkedsføring, Rådgivning+

Norsk Varme
Norsk Varme er en bransjeforening for hele ildsteds-, skorsteins- og utstyrsbransjen som består av produsenter, montører og forhandlere. Formålet er å være et samlende organ for bransjen, både faglig og politisk. 

Foreningen formidler praktisk informasjon om ildsteder til forbrukere, og deltar i energi- og miljødebatten. Det arbeides også internt med skoleringer for et stadig høyere faglig nivå på forhandlere og montører. Norsk Varme ønsker å bidra til sikrere og enklere saksbehandling for montering av ildsteder.

Ekte Varme – Nettsamfunnet for alle som er glade i levende il
I samarbeid med strategi- og kommunikasjonsbyrået WergelandApenes har The Pitch utviklet innholdskonseptet ektevarme.no som er et nettsamfunn som skal samle alle som er glade i levende ild. Vi ønsker å inspirere folk til å kose seg mer med ekte varme fra bål, peis og ovn. Vi vet at de gode historiene blir bedre rundt bålet enn under varmepumpen og ønsker å formidle alt det man kan gjøre i tilknytning til det å sitte foran flammene. Hva er den beste boken, den beste oppskriften, treningseffekter ved vedhugging og lagring eller hvilket brettspill som anbefales?

Følg med på ektevarme.no for å få med deg siste nytt innen trender, praktiske tips, gode tilbud og historier som har med gleden ved ekte varme å gjøre.