Østfold kollektivtrafikk

Grafisk design

Østfold kollektivtrafikk
Østfold kollektivtrafikk ble etablert 1. juni 2002 og har et samlet ansvar for produktutvikling, ruteplanlegging, kjøp av transporttjenester, overordnet markedsføring og informasjon om kollektivtilbudet i Østfold.

Salgskampanje i forbindelse med at Sarpsborg feiret 1000 år
Østfold kollektivtrafikk ønsket å øke antall nedlastninger og betalinger med sin mobilapp. I forbindelse med Sarpsborg sitt 1000 års-jubileum ønsket de å gjennomførte en salgskampanje hvor man kunne reise med bussen for en tier dersom man betalte billetten med appen. Formålet var å nå ut til nye personer som ikke hadde erfaring med kollektivtilbudet eller som ikke brukte appen.

Buss + mobil =10
Vi ønsket at publikum skulle oppfatte budskapet tydelig uten å måtte lese teksten. Det var ekstra viktig at annonsene fungerte optimalt på mobil, da kampanjen skulle gjennomføres i stor grad i sosiale medier. Annonsene på Facebook ble styrt direkte til Appstore og Google play slik at man hadde mulighet til å laste ned appen direkte. Billettsalget ble omtrent dobbelt så høyt som samme periode året før og over 2500 nye personer lastet ned appen i kampanjeperioden.