Santander – minleasing.no

Santander tar kontroll over leasingmarkedet

Santander Consumer Bank
​​​​​​​​​​​Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander, et av verdens største finanskonsern. Hovedkontoret for Norden er på Lysaker og i Norge er det totalt 350 ansatte.

Santander er nordens ledende aktør innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, forbrukslån og spareprodukter.

Eierskap til leasing gjennom minleasing.no
For Santander lanserte vi juni 2014 et content marketing konsept som innebærer utvikling og oppbygging av fagbloggen minleasing.no hvor det hver uke oppdateres med nye relevante artikler som omhandler temaer rundt bilhold. For å kickstarte lanseringen av bloggen ble det arrangert en konkurranse hvor man kunne vinne en leasingbil for et år, dette førte til stor deltagelse med flere tusen påmeldte og at bloggen allerede første måned bikket over 10.000 unike lesere. Her ser du forøvrig det hittil mest populære innlegget som i skrivende stund er delt over 750 ganger på Facebook.

Oppdraget omfatter alt fra design av logo og profil på bloggen, strategi for arbeid og tilstedeværelse i sosiale medier til innholdsproduksjon av tekst, bilder og film. Prosjektet er vårt hittil største innen content marketing – kategorien. Vi ser i dag svært gode resultater som følge av satsningen på flere områder, blant annet ved nær 4.500 følgere påFacebook, en massiv økning innen organisk trafikk på bloggen og at kjennskap til leasing både eksternt og internt er voksende.

 

GÅ TIL NETTSIDEN

 

Minleasing