Visit Fredrikstad & Hvaler turistguide

Visit Fredrikstad & Hvaler er et selskap som skal utvikle, markedsføre og selge Fredrikstad og Hvaler som reisemål og handelsby.
https://www.visitoslofjord.no/no/fredrikstad-og-hvaler/

Visit Fredrikstad og Hvaler har i en årrekke hatt en tradisjonell turistguide. Denne ønsket de å tenke nytt med. Målet var å gjøre guiden mer ryddig, brukervennlig og moderne. Moderne i den form av intergrering av sosiale medier og et samspill mellom en trykksak og digitalt.

Den nye turistguiden har nå fått et nytt hendig format som passer perfekt i reisevesken. Og har du ikke veske så kan også lastet ned som en app! Guiden skal vekke reiselyst og ikke være et rent oppslagsverk slik at tekstene er korte og konkrete.
Vi ønsket å vise et usminket og ekte Fredrikstad og Hvaler. Derfor har vi blant annet hashtagget alle bildene i guiden slik at turistene kan benytte Instagram / Facebook til å se mer. Visit Fredrikstad og Hvaler utfordret også lokalbefolkningen via facebook til å bidra med deres anbefalinger på steder.

# TOPP10FREDRIKSTADOGHVALER Disse stedene er med i guiden.
I tillegg er kart i guiden ”krydret” med kissingpoints og photospot. Vi ønsker at dette skal engasjere og føre til mange turister i egen by!

 

Les guiden her

 

visitfredrikstad-brochure-front