Pitch: Nettside & Visuell identitet

Nettsider og visuell identitet for lokal merkevare

FASVO ser viktigheten av å følge med i tiden og skape gode tjenester og produkter for sine kunder. Vi har laget nye nettsider og ny visuell identitet for å møte en moderne verden.

FASVO er en viktig aktør i Fredrikstad og bidrar til et verdig arbeidsliv for personer som vil og kan delta i arbeidslivet, men som ikke klarer å nyttiggjøre seg av det ordinære jobbmarkedet.

I dagens arbeidsmarked hvor konkurransen er stor og det er liten plass til de med nedsatt arbeidsevne, ønsker FASVO å gi dem en plass i lokalmarkedet hvor de får muligheten til å jobbe med en trygg og kjent merkevare. FASVO skal levere et utvalg av tjenester med god kvalitet og bidra til bevissthet rundt ansvaret for de med nedsatt arbeidsevne og hvordan FASVO bidrar til et verdig arbeidsliv.

Disse verdiene ønsker vi å synliggjøre gjennom nye moderne nettsider og en modernisert visuell profil. I arbeidet med å utarbeide en ny nettside har vi modernisert logen til FASVO, tatt helt nye bilder sammen med vår samarbeidspartner Ove Tøpfer i FMV Foto, og laget helt ny fargepalett med friske nye farger. Nettsiden er optimalisert for synlighet på Google og er enkel og lett for FASVO å oppdatere jevnlig med nye gode historier om sine folk og tjenester.