jun 15, 2016

Slik får du enkelt nye følgere på Facebook – gratis

Facebook opprettet nylig en funksjon for alle bedrifter med egen Facebookside som er utrolig nyttig dersom du ønsker deg både flere følgere og riktig type følgere.

Nå gir Facebook deg muligheten til å invitere personer som har likt et av innleggene dine til å også like Facebooksiden din. Det gjelder så klart kun de som ikke har likt siden din fra før. Fra før kan man invitere sine egne venner som privatperson til å like en Facebookside du styrer, men da er det du personlig som inviterer folk som i utgangspunktet ikke har vist noen interesse for siden din.

Fordelen nå er at du kan invitere også folk som ikke venner og som har likt eller reagert på annen måte på noe du har lagt ut. Sjansen for at de også vil like Facebooksiden din bør være ganske stor.

Slik går du frem for å få flere følgere på Facebooksiden din, merk at det foreløpig kun er mulig fra desktop:
Slik får du flere Facebookfølgere2

 

Gå tilbake på et innlegg du har lagt ut som har fått en del likes/reaksjoner. Deretter klikker du på det markerte feltet hvor det står hvem som har likt.

Når du har gjort det vil dette vinduet åpne seg. Inntil nylig ville valget ditt vært «legge til som venn», mens nå står det i stedet «inviter» på de som ikke liker siden de fra før. De smarteste forstår nå hvor jeg vil hen. Jepp, push that button!
Slik får du flere Facebookfølgere2

Nå ligger alt til rette for at du kan skrolle tilbake i Facebookfeeden din og invitere til krampa tar deg. Eller bare nesten da, det er et tak på hvor mange du kan invitere om dagen.