feb 6, 2015

The Pitch styrker det kreative teamet

Det er ikke altfor ofte vi skryter av oss selv, uhøytidelige og joviale som vi er, men noen unntak finner vi plass til. Dette er et slikt unntakt! 2015 startet vi året med to nye personer på huset som styrker vårt kreative team ytterligere, noe vi er meget godt fornøyd med.
Kjapt om The Pitch

De siste 3 årene har vi hatt en enorm vekst på reklamebyrået og tatt mange store steg som har ført til en bemanningsøkning fra 5 personer til dagens 10 som et resultat av satsningen vår på digital markedsføring. Disse ti inkluderer nå 3 prosjektledere/rådgivere som hovedsaklig fokuserer på byråkundene, 3 grafiske designere og 4 digital/web utviklere.

Summen av dette gjør oss nå til et av større byråene i nærdistriktet vårt Østfold og en mellomstor aktør i satsningsområdet vårt Oslo hvor vi får stadig flere kunder. Økningen viser at vi har klart å vokse i et marked der flere av konkurrentene våre har nedjustert arbeidsstokken.

Nye ansikter på huset

Så over til det mest interessante, hvem har vi fått med oss på laget. Her kommer det noen ord om dem begge to slik at dere kan bli bedre kjent!

Eileen Antonsen
Eileen Antonsen, nyansatt prosjektleder og rådgiver digitale medier hos Inpublish

Eileen Antonsen, nyansatt prosjektleder og rådgiver digitale medier hos Inpublish

Tittel:
Prosjektleder og rådgiver digitale medier

Erfaring: 
Jeg har de jobbet de siste 7 årene hos KappAhl og hatt ulike roller, blant annet Markedsansvarlig. De feltene jeg har jobbet mest med er PR, medieplanlegging og mediestrategier, mobilkundeklubb, planlegging og gjennomføringer av kampanjer, eventer og lanseringer.

Arbeidsoppgaver hos Inpublish: 
Følge opp kunder og se nye muligheter!  Gi veiledning og rådgivning innen markeds konsepter og videre utvikling. Og selvfølgelig være en energispreder 🙂

Liker å gjøre på fritiden:
Jeg elsker å være sosial med venner, barna og familie. Ellers er jeg glad i god mat og drikke, gå turer i skog og mark, reise til nye storbyer og yoga.

 

Marius Grøndahl
Marius Grøndahl, vår nye webdesigner

Marius Grøndahl, vår nye webdesigner

Tittel:
Grafisk Designer / Webutvikler

Erfaring:
Jeg har gikk 1 år på American College of Norway og 1 år med Grafisk Design fra West Chester University of Pennsylvania. Siden det har jeg jobber 3 år i Grøndahl Design AS som Designer i tillegg til å være Daglig Leder/Eier. Der har jeg blant annet jobbet med større nasjonale kunder som underleverandør  på web for TELL Reklame og Blide Folk Ide & Design Studio. I tillegg har jeg jobbet med både lokale og nasjonale kunder på egenhånd. Blant annet med bilder og brosjyrer for Kverneland Bil, Oslo og med sosiale medier og nett for Fredrisktad Fotballklubb. Jeg og også brennende engasjert for fotografi og elsker å gå rundt om natten for å ta bilder.

Arbeidsoppgaver hos Inpublish:
Hos The Pitch skal jeg jobbe videre med Webutvikling, Grafisk Design, Ide og Sosiale Medier.

Liker å gjøre på fritiden:
På fritiden liker jeg å jobbe med egne prosjekter, ta bilder, svømme, spille fotball, lese bøker og drikke vin:)