Din identitet er vårt fokus.

The Pitch er et innovativt byrå som utfordrer bransjen med nye tanker i en stadig mer sammensatt og kompleks hverdag. De siste årene har vi opplevd solid vekst gjennom gode prestasjoner, og blitt en attraktiv arbeidsplass for både unge talenter og etablerte fagfolk.

The Pitch består av mennesker som liker å lytte til deg og jobbe sammen med deg slik at du får eierskap til det vi skaper sammen. Vi vil gjerne ha besøk av deg og ønsker deg velkommen til oss enten vi skal jobbe hardt mot en tøff deadline eller dele noen kreative ideer med hverandre.

Byråleder

Magnus er Tottenham-supporteren som venter på sitt neste seriegull, og er gjennomført Star Wars-fanatiker. Heldigvis er han langt mer virkelighetsnær i kundemøtene, og der rocker han virkelig brakka! Byråsjefen går oftere med slitte bukser enn blazer her på huset.

Grafisk Designer

Til tross for sin katastrofale stedsans, har Anki daglig funnet veien til The Pitch i vel 20 år (hun tar heldigvis bussen). Hun kan oppfattes som stille og beskjeden, eksemplifisert ved at nesten ingen kjenner til hennes Norgesmesterskap i mini-golf for junior våren 1989.

Designer digital/grafisk

Hybrider, altså de som jobber like godt grafisk som digitalt, kommer i mange former. Denne, som heter Sunniva, finner du gjerne smilende, stille og meget hardtarbeidende. Trener tilsynelatende mot 10 000-meteren i sommer-OL 2020, men vi mistenker at hun vil dra dit bare for shoppingen.

Kreativ leder

Vegard er litt som David Ginola, han får alt til å se så pent og enkelt ut, uten å si så mange ord. Og så strør han om seg med lissepasninger på Nylendebanen, enten som spellær eller pappatrener.

Grafisk designer

Vi er forsiktige med hvilke sarpinger vi slipper inn i huset, men Marianne må være den dyktigste, triveligste og blideste grafiske designeren fra Skjeberg vi kjenner til. Bondedatteren har en mor fra Tæsse, så det er godkjent, og Marianne har klart seg utmerket i over 20 år her nå.

Art director / Digital strateg

Karine har endelig kunnet trappe opp til 160% stilling (ja, det skal stå 160, ikke 60), etter å ha gitt ut bok, fått fire barn, etablert sin egen nettbutikk, renovert et par hus, reist rundt å foredratt om strikking og ikke minst rukket noen kopper kaffe. Eller, ho driver med alt det vi nevner her, men jobber først og fremst full stilling hos oss. Nei, vi tuller ikke!

Kundeutvikler og rådgiver

Har din bedrift vært gjennom en vanskelig tid? Svend Anders er både Leeds- og FFK-supporter og vet derfor akkurat hvordan du har det nå. Skulle ikke fagpraten heller hjelpe, kan SuperSvend by på vafler eller solosang for å vekke møtet, eller hjelpe deg finne tilbake livsgleden.

Art Director / Prosjektleder

Du tror kanskje at Henning Kvitnes er det mest kreative som har kommet med femdagersskjegg fra Halden, men der tar du faktisk HELT feil. Kenneth gjør din Lada-logo til den stiligste Porsche. Han er også først på jobb, først til lunsj og først ut av flyet. Du kjenner typen? Blid er’n også!

Grafisk designer

Etter å ha brukt mammaperm’en til å slå seg opp som Instagram-fotograf, fryktet vi at Maren var blitt kjepphøy og usosial. Men ho er fortsatt like lav og prekær som bare det!

Daglig leder

Ryktene sier at Vidar har svendebrev som gartner. Sørger for at det kan spire og gro i hele huset, og gjør i tillegg de kjedelige luke-jobbene så blomstene her står enda friere. I tillegg tar han vare på alle plantene vi har!

Rådgiver

Kjell Arne hadde egentlig klart seg fint uten Tesla’en han, det går fra 0 til 100 på under tre sekunder uansett – bare det gjelder produksjonsoppdrag, dansegalla eller at værmeldingen insinuerer at båten kan tas i bruk.