Pitch: Materiell til 100-års jubileum

100-årsjubileum Bodahl-Johansen

Hurra! Bodahl-Johansen er et av de eldste dekkfirmaene i Norge. Det er ikke hver dag man fyller 100 år, så i den anledning inviterte de sine viktigste kunder, leverandører, ansatte og samarbeidspartnere til en skikkelig festmarkering på Fredrikstad kino. Som en av hovedsponsorene til Lange flate ballær 3 var førpremiere av filmen en del av markeringen deres. The Pitch fikk det ærefulle oppdraget å lage materiell til denne festkvelden. 

Foto: Maciej Krzysztof

Design og produksjon av kampanjemateriell

  • Beachflagg 
  • Digitale skjermer 
  • Pressevegg 
  • Dekor til bord
  • Animasjonsfilm
  • Annonsemateriell til konkurransekonsept i sosiale medier 

«Eide» hele Fredrikstad kino

Det var liten tvil om at Bodahl-Johansen hadde overtatt Fredrikstad kino denne kvelden. På kinoen ble man møtt med rød løper, velkomstdrink og god stemning rundt spesiallagde minglebord for anledningen, laget av dekk. De satt sitt preg i gågata og fikk god synlighet med blant annet ruvende beachflagg både ute og inne. 

For å kunne forevige kvelden ble det laget en pressevegg der de som ville fikk med seg en fotoremse med gøyale bilder. I tillegg var digitale skjermer i foajéen fylt med velkomstplakater fra Bodahl-Johansen.

Emblem

I forbindelse med jubileet ble det laget et emblem som også skulle brukes i kommunikasjonen gjennom hele året. Selve symbolet illustrerer dekk, og tallet hundre er satt sammen slik for å underbygge tyngden og den solide posisjonen de har. 

Animasjonsfilm

På markeringen ønsket de å få frem den stolte og lange historien som har ført til at familiebedriften er der de er i dag. Resultatet ble en animasjonsfilm som tar for seg milepæler i Bodahl-Johansen sin historie. 

Voice og musikk: showfabrikken.no

Konkurranse i sosiale medier

For å øke synligheten rundt jubileet ble det kjørt en kampanje i form av en giveaway der man kunne vinne billetter til arrangementet. Dette skapte mye engasjement og bidro til å skape en helhetlig tilstedeværelse i både fysiske og digitale flater. 

«The Pitch har vært en viktig bidragsyter i en meget hektisk og konsentrert periode i forbindelse med markeringen av vårt 100 års jubileum. Under sterkt tidspress ble kreativitet, produksjon og levering utført til planlagt tid i nært samarbeid med oss. Resultatet har samlet blitt en fin 100 års profil i vårt jubileumsår!»

-Erik Bodahl-Johansen

Skap et event gjestene husker!

Ønsker du materiell til ditt arrangement eller event? Mulighetene er mange, her er det bare fantasien som setter grenser! Ta kontakt med Karine på karine@thepitch.no for en uforpliktende prat, så legger vi puslespillet for ditt event sammen.