7. mai 2024
The Pitch

Bilfoliering – kostnadseffektiv markedsføring

Hvorfor bør bedrifter vurdere å foliere bilene sine, spør du? Forestill deg dette: din folierte bil som krysser gatene og vekker oppsikt ved hver sving med et superkult design? Ikke bare gir foliering bilene dine et friskt nytt utseende, det fungerer også utrolig godt for bygge kjennskap til bedriften din. 

Rullende synlighet

Bilreklame er en effektiv måte å markedsføre din bedriften på. Du kan på en enkel måte få et helt nytt utseende på bilen din og ikke minst vise frem merkevaren din. Med riktig strategi og et gjennomført resultat gir det gode muligheter for å nå nye kunder på en kreativ og mobil måte. Den totale kostnaden per visning vil gi deg gode tall opp mot kroner brukt i lengden. Andre typer reklame kan kreve gjentatte investeringer for å opprettholde synlighet, mens bilfoliering gir kontinuerlig eksponering uten løpende kostnader. Samlet sett gir bilfoliering bedrifter en kostnadseffektiv, langvarig og fleksibel løsning for utendørsreklame. 

Inhouse foliering

Visste du at vi har drevet med bilfoliering i mange år? I trykkeriet vårt i 1 etasje trykkes folien og før jul fikk vi Reza på plass som har lang fartstid og har allerede foliert nesten 300 biler. Han er vår spesialist som holder i prosessen fra A til Å! Reza jobber strategisk ut fra dine ønsker, og håndterer hele prosessen fra rådgiving og design til montering.

      

 

Design & budskap

Det mest populære produktet er spesialdesignet folie som dekker deler av bilens overflate. Det kan være alt fra enkel firmalogo til mønster eller bilder. Her er det det kun fantasien som setter en stopper. 

Med våre skreddersydde løsninger og vår fagkompetanse her på huset, kan du enkelt være med på å bygge et design som skaper en gjenkjennelighet opp mot merkevaren din. Vi rådgir deg i hele prosessen, fra ide , budskap, fargevalg, kvaliteter til plassering av elementene. 

Vi lager gode digitale mockups eller skisser slik at du kan se hvordan designet vil se ut på bilen. Dette hjelper deg med å justere og forbedre designet før den faktiske folieringen. 

Vi tilbyr også wrapping, steinsprutfoliering, solfilm m.m. Ta kontakt for å høre mer.