31. august 2022
The Pitch

En kreativ sparringspartner

Kanskje har du en stilling med ansvar for markedsføringen av bedriften? Du må forholde deg til en kompleks verden av muligheter, algoritmer og stor konkurranse om oppmerksomheten. Du kan kanskje føle på ensomhet? Et savn etter en likesinnet å sparre med. For selv om du har en ledelse og kollegaer rundt deg, er det ikke alltid de har samme eierskap til faget ditt, eller har kompetansen og forståelsen du besitter.

Lei deg en kollega

Neida, vi leier ikke ut de ansatte. Men, vi stiller oss gjerne til disposisjon for deg. Flere av kundene våre har god erfaring med å booke jevnlige arbeidsmøter med oss. De får en pause fra sitt eget arbeidsmiljø og kan lufte gode idéer sammen med «nye øyne» som ser dem utenfra. Vi arbeider med bedrifter fra mange ulike bransjer og fagområder, og kan dra nytte av ulike måter å tenke digital markedsføring på. 

Kreative hoder

Hos oss snakker vi ikke vanskelig fagterminologi med begreper som gjør kunden blank i øya. Vi er kreative mennesker som er genuint opptatt av å lytte til dine behov og ønsker, og som sammen med deg kommer frem til konsepter og løsninger som gir resultater. Vi tror på det å sitte langt frempå stolen, være umettelig nysgjerrig og å utfordre med nye tanker og metoder. Hos oss er dine tanker og idéer velkommen. 

Kapasitet, fremdrift og lave skuldre

Ikke brenn inne med ditt engasjement fordi få av kollegaene dine forstår faget ditt. Jobben vår er å bygge opp og avlaste det du ikke selv har kapasitet til. Ved jevnlige arbeidsmøter sørger vi for en fremdrift som vil gi deg lavere skuldre i hverdagen. Kanskje er du typen som ønsker å holde i alle trådene selv? Da vil vi være din rådgiver og sparringspartner slik at du får mest ut av markedstiltakene dine. Men om du trenger markedsmateriell til kampanjer, innhold til sosiale medier eller hjelp med annonsering er vi de rette folka å spørre.

Slik går du frem

Vi er verken selvhøytidelige eller høye på oss selv, men ønsker å hjelpe deg. Ta kontakt med oss, så finner vi tid til et «bli kjent-møte». Det er selvfølgelig gratis og helt uforpliktende. Hensikten er å lytte til deg og finne ut hva vi kan hjelpe deg med. Etterpå er det opp til deg om du ønsker å booke oss som din kreative sparringspartner.