Pitch: Nettside

Et helhetlig konsept innen velvære

Touch Frisører og parfymeri finner du i hjertet av Fredrikstad og i Lillehammers travleste utelivsgate. Touch er et helhetlig konsept innen velvære og her finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og egen hudpleie avdeling. På Lillehammer kan du besøke dem i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på dine premisser.

Som nytenkende, annerledes og veldrevet har Touch fått en rekke utmerkelser og priser. Det forplikter når man skal utarbeide ny visuell identitet og nye moderne nettsider. Vi har plukket fra hverandre den gamle nettsiden og bygget opp en stilren og lekker ny drakt for Touch.

Touch består av mange svært dyktige fagfolk som til daglig byr på sin kunnskap og deler den med sine kunder og kollegaer. Dette ønsker vi å få bedre frem gjennom å utvikle en egen digital strategi for Touch, med en egen blogg på nettsiden hvor kunnskapen blir synlig gjennom spennende og relevante artikler.

Touch er opptatt av mote og trender så gjennom en egen lookbook på nettsiden kan de nå inspirere sine kunder med spennende bilder, både egenproduserte og fra sine samarbeidspartnere og leverandører. Alt sydd sammen i en elegant drakt.