Pitch: Emballasjedesign

Lekker, leken og klassisk oppgradert design

Brynild Gruppen er et familieeid norsk selskap med røtter som strekker seg over 120 år tilbake i tid. Siden slutten av 1800-tallet har Brynild forsynt små og store med tradisjonsrikt godteri. Den Lille Nøttefabrikken, Brynild, Dent, Minde Sjokolade og Michael’s Farm er de største merkevarene. Hovedkontor og produksjonsanlegg er lokalisert i Fredrikstad.

Brynild Lakrisbåter har vært solgt i en egen pose fra taxfree segmentet i mange år. Når posen nå skulle lanseres hos Europris, var det naturlig å se på en oppdatering av designet. I det nye uttrykket ønsket Brynild å beholde nostalgien fra det opprinnelige designet på 90-tallet. Med det som bakgrunn laget vi et klassisk oppgradert design som skulle formidle norsk kvalitet gjennom bruk av vikingskip og merkenavnet Lakrisbåter.

Merkenavnet «Lakrisbåter» er rekonstruert og det er laget nytt vikingskip, vann og himmel til nye pose. Vikingskipet har fått mer fart og spenning i uttrykket, som igjen bygger oppunder norsk kvalitet gjennom den røffe sjøen og virvler i vinden på posen. Et stort og tydelig merkenavn bidrar til å gjøre produktet synlig for forbruker i butikk. I tillegg er det laget innsyn på baksiden som viser produktet tydelig. Uttrykket på ny pose fremstår som elegant og smakfullt.