Pitch: Ny nettside

Ny nettside for Holwech Fiskeri

Holwech Fiskeri tilbyr fersk sjømat, i hjertet av Fredrikstad sentrum. I sin lekre ferskvaredisk kan du kjøpe kvalitetsråvarer fra havet – rett over disk. Akkurat som man gjorde før i tiden. Og i fiskebaren hos kan du bestille alt fra Fiskesuppe, Fish & Chips til Toast Skagen og Moules frites. 

Slippen-paret Ingeborg og Tobias har drevet Restaurant Slippen på Kråkerøy med stor suksess i 8 år. Da de fikk en forespørsel om å drive fiskebutikk og fiskebar på Nygaardsplassen i Fredrikstad sentrum, var de ikke i tvil om å gjøre nettopp det. Med Fredrikstad-gutten Jesper Brandstorp med på laget, som har masse erfaring, kunnskap, og lang fartstid fra Fiskeriet i Oslo, hvor han har vært butikksjef i 10 år, har de i et annerledesår klart å skape et spennende konsept med fersk sjømat til kvalitetsbevisste kunder.

Pitchen

The Pitch fikk i oppdrag å lage en nettside som skulle skape interesse for fersk sjømat og friste turister og Fredrikstad sin befolkning til en unik matopplevelse med gode råvarer av høy kvalitet. 

Løsningen

Holwechs visuelle identitet ga grunnlaget for utvikling av ny nettside. I arbeidet med nettsiden var det viktig å få frem at Holwech Fiskeri både har en fiskedisk med et bredt utvalg av lokale råvarer, men også er et sted man kan nyte en bedre lunsj i fiskebaren.

Holwechs identitet er utviklet av: https://www.awhdesign.com/

Designet av nettsiden er minimalistisk og moderne, der bilder og tekst taler for seg selv. Bildene fokuserer på maten, råvarer og lokalene til Holwech.